Wie zijn wij?


Gospelkoor New Spirit is een jongerenkoor voor mensen van 16 tot ongeveer 45 jaar. Door middel van gospelliederen willen wij ons christelijk geloof uitdragen.

Om ons repertoire te blijven vernieuwen studeren wij regelmatig nieuwe liederen in en zijn we vaak ook bezig met diverse projecten. Zo speelden we 'Golgothaklanken' en de musicals Elijah, The Witness en David. Momenteel werken wij aan een nieuw project waar later meer over bekend wordt.

Inmiddels zijn we al ruim 30 jaar met elkaar aan het zingen en treden we regelmatig op. Voor actuele informatie over optredens kunt u kijken in de agenda waar en wanneer we spelen.

Natuurlijk zijn we altijd opzoek naar nieuw en jong zangtalent. Dus zou je ook deel uit willen maken van een gezellig koor en ben je tussen de 16 en 45 jaar jong? Kom gewoon eens kijken op een van de repetitieavonden en proef de gezellige sfeer!

We repeteren iedere donderdagavond (m.u.v schoolvakanties) van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer. Hennepad 2, Wormerveer.

Voor meer informatie kun je mailen met Janneke Kul